Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder for Flex Reklame AS, org. nr 883 782 852 (http://flexbutikk.no) og angir

  • hvilke opplysninger som registreres om deg når du besøker nettsiden vår,
  • hva vi bruker opplysningene til,
  • hvilke rettigheter du har, og
  • hvem du kan kontakte hvis det er noe du lurer på

Innholdet i erklæringen kan bli endret, og endringer vil bli publisert på vår nettside.

Vi vil varsle deg på e-post eller SMS i tilfelle vesentlige endringer.

Du kan når som helst melde deg ut av kundeklubben og trekke tilbake ditt samtykke helt eller delvis.

Personvernerklæring ble sist oppdatert 24.09.2020.

Flex Reklame AS er behandlingsansvarlig, og kan kontaktes gjennom informasjonen i avsnitt Kontakt oss nedenfor.

Hva vi samler inn og hvorfor

Når du besøker vår nettbutikk samler vi inn opplysninger om deg. Det som automatisk samles inn blir beskrevet i avsnitt Informasjonskapsler (Cookies) nedenfor.

Kjøp i nettbutikken

For å kunne levere deg våre varer ved kjøp i nettbutikken, registrerer vi personopplysninger om deg. Dette gjelder både om du handler som gjest («gjestebruker») eller som innlogget bruker i vår nettbutikk.

Personopplysninger som vi samler inn i forbindelse med kjøp, er

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Organisasjonsnummer (for bedrifter)

Opplysningene samles inn med formål om å kunne gjennomføre salg av varer til deg.

Kundekonto

Hvis du velger å opprette en kundekonto, vil vi lagre de personopplysninger som du oppgir. Med kundekonto får du etter innlogging tilgang til «Min side.»

Her vil du se dine lagrede personopplysninger, som du kan rette eller endre. Du får også tilgang til ordrehistorikk.

En kundekonto gjør det enklere for deg å handle, da din kontaktinformasjon er utfylt i kassen etter innlogging.

Personopplysninger som vi samler inn i forbindelse med kjøp, er

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Fødselsdato
  • Passord for ”Min Side”
  • Eventuelt andre opplysninger du oppgir til oss

I tillegg behandler vi atferdsdata og annen statistikk basert på din interaksjon som kunde.

Vi innhenter kun personopplysninger som vi anser som nødvendige for å oppfylle formålet med behandlingen og tilstreber at personopplysningene er korrekte og oppdaterte.

Sikker oppbevaring

Hos Flex Reklame AS tar vi sikkerhet på alvor, og har derfor rutiner og kontroll slik at informasjon ikke skal komme på avveie.

Vi lagrer personopplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser til deg slik beskrevet i denne personvernerklæringen.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Flex Reklame AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Tredjepart kan bare få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Flex Reklame AS. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Flex Reklame AS alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Personopplysninger som deles med våre samarbeidspartnere er personvernsopplysninger som samles inn i forbindelse med kjøp.

Oversikt over samarbeidspartnere:

  • Google Analytics
  • Klarna
  • Vipps

Sletting av personvernsopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 5 år.

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Informasjonskapsler (Cookies)

En informasjonskapsel – cookie – er en liten tekstfil som lagres på din enhet ved besøk av flexbutikk.no. Cookies som plasseres på din enhet kan deles inn i tre forskjellige kategorier basert bruksområde, som er beskrevet nedenfor.

  1. Nødvendig

Formålet med nødvendige cookies er å kunne levere en velfungerende og god nettbutikk til deg. Dette gjør at nettbutikken husker hvilke valg du tidligere har tatt, samt hvilke varer du har lagt i handlekurven og lignende funksjonalitet.

  1. Statistikk

For å kunne sørge for at vi leverer den beste brukeropplevelsen av flexbutikk.no til våre besøkende, innsamler vi teknisk data som blant hvor man kommer fra, eventuelle søkeord og hvor lenge man blir værende på flexbutikk.no. Det blir samlet inn IP-adresse som anonymiseres, og kan ikke brukes til å identifisere deg som enkeltperson.

Innsamlet statistikk lagres bare så lenge det kreves for å utføre våre tjenester, eller så lenge som det foreskrives i loven.

  1. Markedsføring

Vi benytter løsninger fra tredjeparter for personalisering av nettsiden for deg. Formålet er å kunne tilpasse nettbutikken basert på hva du tidligere har sett på, eller følge opp reklamekampanjer du tidligere kan ha klikket på. Dette innebærer å kunne vise deg relevante produkter basert på våre reklamekampanjer i sosiale medier.

Løsninger fra tredjepart hvor vi deler noe av din informasjon med er:

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel

Sletting av cookies

Du har selv mulighet til å kontrollere hvilke cookies du tillater på din enhet, men merk at flexbutikk.no ikke vil fungere optimalt om ingen cookies tillates.

Om du ønsker å slette cookies på din enhet, kan du benytte Nettvett.no sin veiledning: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Dine rettigheter

Du rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Sletting forutsetter at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan be om at dine personopplysninger overføres fra oss. Personopplysningene vil bli oversendt i et maskinleselig format.

Har du opprettet en kundekonto, kan du selv rette eller endre dine personopplysninger ved å logge inn på min side. Eller du kan sende oss en e-post, se avsnitt «Kontakt oss» nedenfor.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt ved å kontakte oss.

Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Kontakt oss

Om du har spørsmål til oss angående personvernerklæringen, våre produkter eller annet, kan du kontakte oss gjennom informasjonen gitt nedenfor.

E-postadresse: flex@flex.no

Telefonnummer: 55 11 97 00

Postadresse: Nedre Nøttveit 58, 5237 Rådal, Bergen